Over ons

Bonjour et Bienvenue à Délifrance Veenendaal! Remco en Prisca Vaartstra heten u samen met hun enthousiaste team van harte welkom bij Délifrance Veenendaal! Al vanaf 2005 is onze gezellige lunchroom een begrip in het Veense centrum. Of het nu voor een vers gezet kopje koffie met gebak is, een smakelijke lunch, een luxe high tea, of een gezonde smoothie is, u bent bij ons aan het juiste adres! Kom gezellig eens langs en proef de sfeer van onze Franse ambiance en gastvrijheid!

Ook zakelijk betekenen wij graag iets voor u. Wij bezorgen graag een heerlijke lunch bij u, compleet met vers fruit, vers geperste jus d’orange, melk of karnemelk (vanaf €20,00 gratis bezorging).

Over Délifrance

Wij bakken, net als de Fransen, de gehele dag door. U bent dus altijd zeker van vers gebakken brood. Onze broodjes worden voor het oog van de klant vers belegd. Naast deze vers belegde baguettes, kunt u bij Délifrance ook genieten van overheerlijke zoete en hartige lekkernijen en het Franse gebak, zowel ter plekke als via de take-away. Zo kunt u ook thuis of onderweg genieten van écht Frans brood!

Onze producten zijn, naast lekker en vers, ook gezond. Ze worden namelijk gemaakt volgens authentiek Franse recepturen en met uitsluitend natuurlijke ingrediënten. De gebruikte tarwe is afkomstig van onze eigen graanvelden in Frankrijk. Délifrance maakt onderdeel uit van een van de grootste molenaars in Frankrijk, Grands Moulins de Paris. Door samenwerking met de beste tarweproducenten kunnen zij de beste tarwe selecteren. En door constante kwaliteitscontroles en beheersing van het gehele proces - van graankorrel tot eindproduct - resulteert dit in heerlijke lekkernijen van absolute topkwaliteit. 'Dat zie je, dat ruik je, dat proef je!'

Kom binnen in de overheerlijke wereld van Délifrance en geniet van onze smakelijke producten!